سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر

عدم تمکین به نتیجه انتخابات چه معنایی دارد؟

سرمایه اجتماعی بالا می‌تواند در عرصه بین المللی به عنوان یک قدرت نرم موقعیت کشور را تقویت کند اما در این بین عدم تمکین به نتیجه انتخابات می‌تواند این معادلات مهم و سرنوشت ساز را بر هم بزند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۲۴۷۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشارکت بالا در انتخابات، بی‌شک قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی را برای دشمنان نمایان می‌کند. مشارکت بالا نه تنها نقش تعیین کننده‌ای در افزایش اقتدار ملی دارد بلکه قدرت نرم نظام را افزایش می‌دهد و در واقع حضور حداکثری در انتخابات نشان از اعتماد مردم به نظام سیاسی داشته و این مسئله به افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌کند.

 

سرمایه اجتماعی بالا می‌تواند در عرصه بین المللی به عنوان یک قدرت نرم موقعیت کشور را تقویت کند اما در این بین عدم تمکین به نتیجه انتخابات می‌تواند این معادلات مهم و سرنوشت ساز را بر هم بزند و نتیجه عکس بهمراه داشته باشد.

 

 در سال 88 با وجود اینکه بالاترین سطح مشارکت رقم خورد و یک فرصت بزرگ برای نظام در داخل و در عرصه بین المللی فراهم کرده بود، اما جریانی در کشور با راه انداختن ادعای تقلب و عدم پذیرش انتخاب مردم، خسارات بزرگی را به کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... وارد ساخت.

 

این جریان در مقابل نظر و خواست مردم ایستاد و از پذیرش رای اکثریت خودداری کرد که در حقیقت همان دیکتاتوری است.

 

از روزهای گذشته بانیان همان فتنه  با برخی مواضع و اقدامات خود نشان داده اند که در صورت عدم پیروزی نامزد جریانشان در انتخابات احتمال دارد سناریوی سال 88 را تکرار کنند لذا مردم باید هوشیار باشند و نگذارند که شور مشارکت با چنین ادعاهایی از بین رفته و  فضای کشور را ملتهب سازند./ تسنیم

ارسال نظر